Overzicht van de Wedstrijdverslagen

10-06-2017

Oudenhoorn 2017

10 juni 2017 Strak blauwe hemel met volop zon, tijd voor Oudenhoorn.

Ons defect in Stroe bleek maar een klein Elektrische probleem te zijn. Tijdens de run in Stroe is de elektrische voordrukpomp van de benzineaanvoer uitgevallen, waardoor 1 motor niet meer voldoende brandstof kreeg en uitviel. Dit euvel was snel verholpen.

13-05-2017

Stroe 2017

Gister dan onze allereerste wedstrijd om de punten.

Na Ahoy nog diverse veranderingen gedaan aan te trekker. Belangrijkste wel was het reviseren van onze ontstekingen. Alles weer helemaal fris voor een hopelijk probleemloos seizoen. Verder nog de wielsnelheid aangepast.

15-03-2017
Categorie:

Update Het is inmiddels al een tijd geleden dat de site is geupdate, dit heeft onderandere te maken met dat we veel nieuws al op facebook posten en het dan op de site al weer een stuk minder actueel is. Toch proberen we dit weer zoveel mogelijk op te pakken en u ook via dit medium op de hoogte te houden.

05-09-2016
Categorie:

Afgelopen zaterdag mochten we naar het Noorden afreizen, naar Tzum. In de weken hieraan voorafgaand, best druk geweest met de trekker. Zo hebben we een planetair vervangen omdat er een tand van een tandwiel los gekomen was. Omdat we toch de achteras los hadden ook maar de lagers in de achteras vervangen en alles goed schoongemaakt en voorzien van frisse olie.

11-07-2016
Categorie:

In Eext waren we vorige week, dat was een speciale gelegenheid. Aangezien dit de enige wedstrijd is die om 11.00 uur begint, is het al een aantal jaren zo dat we dan de kids van de teamleden per Judge bus vervoeren naar de wedstrijd. Dit is altijd een gezellige en drukke bedoening.